Bentley Continental Supersports Met CDC D1 Rechtsachter Veerpoot Luchtvering 2017 - 2018 met CDC (Continuous Damping Control)

Prijs:

Even geduld...

1.007,56 € Excl. belasting
Niet op voorraad
Bentley Continental Supersports Met CDC D1 Rechtsachter Veerpoot Luchtvering 2017 - 2018 met CDC (Continuous Damping Control) 3W7616002F
Productinformatie
Pakket bevat:
  • Veerpoot
Gewicht: 7.3 kg
Aerosus-code: 169004
Model: Continental Supersports
Reeks: D1
Bouwjaar: 2017, 2018
Model Edition: Met CDC
Positie: Rechtsachter
OEM Numbers:
  • 3W7616002F
  • 3W8616002C
  • 3W7616002H
Omschrijving


De luchtveerpoten van Aerosus vervangen de originele luchtveerpoten van uw auto en bieden maximaal rijcomfort en hoge duurzaamheid. Wat betreft veiligheid, nauwkeurigheid en kwaliteit komt dit product volledig overeen met het originele onderdeel.
Deze gloednieuwe luchtveerpoot past Rechtsachter op een Bentley Continental Supersports (D1).

Alle luchtveerpoten van Aerosus hebben 2 jaar beperkte garantie en 30 dagen geld-terug-garantie.Al onze luchtveerpoten zijn nieuwe en hoogwaardige onderdelen.Elke veerpoot wordt montageklaar geleverd, met luchtveer, schokdemper en nieuwe elektromagnetische regelklep.

Onze luchtveerpoten zijn ontworpen voor een perfecte rijkwaliteit. Ze passen zich snel aan verschillende weg- en voertuigomstandigheden aan en bieden ultieme veiligheid, functionaliteit en een gepersonaliseerde rijervaring.

Het product is professioneel herbouwd volgens de originele specificaties van de fabrikant. Het is gedemonteerd, schoongemaakt en onderzocht op slijtage en breuk. Alle versleten onderdelen van de veerpoot (zoals luchtveer, keer- en krimpringen) zijn vervangen door nieuwe hoogwaardige onderdelen om een maximale veiligheid en rijcomfort te garanderen. Het product heeft een hoogwaardige afwerking met nieuwe stofkap en nieuwe aluminium zuigers, waardoor het er splinternieuw uitziet.

Alle producten van Aerosus zorgen voor een ultieme rijervaring.

Kenmerken

Hoogwaardige grondstoffen
Draagvermogen en stabiliteit
Duizenden tevreden klanten over de hele wereld
Maximaal rijcomfort
Montageklaar
Past zich aan verschillende weg- en voertuigomstandigheden aan
Gloednieuw onderdeel


FAQ

Nog geen vragen gesteld

Recensie schrijven
1 of1