Luchtvering compressor voor Range Rover Sport (met VDS) incl. behuizing, inlaat/persset (2010-2013)

Prijs:

Even geduld...

Speciale prijs € 234,45 Excl. belasting Regular Price € 335,29 Excl. belasting
Onmiddellijk leveren
-30%
Luchtvering compressor voor Range Rover Sport (met VDS) incl. behuizing, inlaat/persset (2010-2013) LR061663
Productinformatie
Pakket bevat:
  • Compressor
  • Behuizing
  • Inlaat/persset
  • Relais
Gewicht: 8.5 kg
Aerosus-code: 165911
Model: Range Rover Sport
Reeks: L320
Bouwjaar: 2010, 2011, 2012, 2013
Model Edition: Sport, Met VDS, Zonder VDS
OEM Numbers:
  • LR078650
  • LR044016
  • LR061888
  • LR072539
  • LR045444
  • LR044034
Cross references:
  • A2870
  • A2304
  • P-3431
  • P-2815
  • P-2645
  • 4J-3008C
Omschrijving


Aerosus biedt gloednieuwe luchtvering compressoren voor Range Rover Sport L320 met VDS van bouwjaar 2010-2013, die de originele compressor van Land Rover vervangen.
Land Rover heeft drie soorten compressoren voor Range Rover Sport L320 met VDS geïnstalleerd, namelijk - de Hitachi-versie, geschikt voor voertuigen met chassisnummers van 5A900302 tot 9A215622, de oude AMK-versie of de Hitachi-versie, geschikt voor voertuigen met chassisnummers van AA215623 tot DA768550 en deze verbeterde AMK-versie, geschikt voor voertuigen met chassisnummers van DA768551. Raadpleeg jouw garagist voor "Technisch Bulletin LTB00420v3 van 20 mei 2014".
De nieuwe AMK-versie wordt door ons als een compleet set geleverd, inclusief buizen, slangen, verbindingen, persluchtleidingen, afdichtingen, beugel, relais en een nieuwe kap/behuizing. Als jouw huidige compressor van de Hitachi-versie is, moet na installatie van deze compressor de regelunit van jouw voertuig opnieuw worden geprogrammeerd.

Ons reserveonderdeel is een gelijkwaardig alternatief van OEM-kwaliteit. Het kan door jouw garagist onmiddellijk als Plug&Play worden gemonteerd, zonder extra accessoires. We leveren ook het bijbehorende relais. Omdat dit relais een beperkte levensduur heeft, moet het ook worden vervangen, zelfs als het oude nog werkt. De garantie is afhankelijk van de installatie van het geleverde onderdeel. De compressor bevindt zich links onder het voertuig ter hoogte van de achterdeur. Het bijbehorende relais bevindt zich in de zekeringenkast, die je links vooraan aan de voorkant van het voertuig vindt. Jouw garagist zou beide onderdelen gemakkelijk kunnen vervangen.


Luchtvering en niveauregeling voor meer rijcomfort

De luchtvering brengt de Range Rover Sport naar een hoger niveau van comfort. Het voertuig reageert namelijk beter op weghobbels in vergelijking met de conventionele stalen veren en garandeert dus een hoger rijcomfort. Dit is ook een voordeel van de Land Rover als hij op onverharde wegen rijdt. Een ander voordeel is de automatische niveauregeling. Het komt vaak voor dat aan grote SUV's, zoals de Land Rover, een aanhanger wordt gekoppeld. De niveauregeling past de achterwielophanging aan en zorgt ervoor dat de auto niet achterin inzinkt.

Na jaren rijden kunnen slijtageproblemen ontstaan die het noodzakelijk maken om een chassisonderdeel te vervangen. Compressoren zorgen soms ook voor problemen na een lange gebruiksperiode. De belangrijkste reden dat de compressor opnieuw moet worden geïnstalleerd, is te wijten aan de lekken in de luchtvering en vooral in de luchtveren. Als ze ergens lucht verliezen, blijft de compressor te lang of constant aanstaan. De compressor raakt oververhit of stopt met werken en gaat uiteindelijk kapot. Een mogelijke schade is zeker te herkennen wanneer de compressor te luid wordt en de niveauregeling defect is. Een foutmelding op het display van de auto geeft ook schade aan.


Goedkope compressoren van hoge kwaliteit

Een gelijkwaardig, maar goedkoper vervangingsonderdeel voor de oorspronkelijk geïnstalleerde unit is een compressor van Aerosus. We hebben deze auto-onderdelen laten vervaardigen door autoleveranciers volgens de specificaties voor jouw Range Rover Sport. De kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door experts in Duitsland. Dankzij de perfecte maatnauwkeurigheid kunnen de compressoren eenvoudig worden geïnstalleerd en hun levensduur is even lang als deze van het originele onderdeel.
Na de reparatie van de compressor is het aangeraden om het persluchtsysteem van jouw Range Rover Sport op lekken te controleren. Zo ben je zeker dat dit probleem zich niet weer zal voordoen. Bovendien geniet je van twee jaar garantie op alle onderdelen en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Zo koop je dus goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen zonder enige risico!
Hoe zonder risico goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen te kopen!


FAQ

Nog geen vragen gesteld

Recensie schrijven
1 of1
Iemand heeft net een Air Suspension Compressor gekocht