Snelle levering voor € 8.90
in het België
Registreren
Voornaam is vereist!
Achternaam is vereist!
Voornaam is niet geldig!
Achternaam is niet geldig!
Dit geen e-mailadres!
E-mailadres is vereist!
Dit e-mailadres is al geregistreerd!
Wachtwoord is vereist!
Vul een geldig wachtwoord in!
Voer alstublieft 6 of meer karakters in!
Voer alstublieft 16 of minder karakters in!
De wachtwoorden komen niet overeen!
De Algemene Voorwaarden zijn vereist!
E-mailadres of wachtwoord is onjuist!

Betaalmethodes

 
Creditcard of debitcard
Wij accepteren momenteel Master Card, Visa en American Express. Creditcardbetalingen zijn beveiligd met SSL, die al uw gegevens bij de overdracht codeert om online transacties te beveiligen.
Als uw creditcard geregistreerd staat voor 3D Secure (geverifieerd door VISA, MasterCard SecureCode of American Express SafeKey), zal u worden doorverwezen naar een beveiligde bevestigingspagina van de kaartverlenende bank voor authenticatie van de online betaling en autorisatie van de transactie. U zult een wachtwoord moeten invoeren om uzelf te identificeren en de stappen te voltooien zoals aangegeven om de transactie te voltooien. Het is in uw eigen belang om dit te doen, aangezien het ongeautoriseerd gebruik van uw creditcard buiten uw kennis voorkomt. Na een succesvolle voltooiing van de transactie ontvang u een bevestigingse-mail.
 
PayPal
U kunt er ook voor kiezen om met PayPal voor uw bestelling te betalen. In dit geval wordt u automatisch doorverwezen naar de PayPal-website.
Als u al een PayPal-account heeft logt u simpelweg in met uw gebruikersgegevens om de betaling te maken. Als PayPal nieuw voor u is, kunt u betalen als een gast of op dat moment een PayPal-account aanmaken om de overdracht te maken. Na een succesvolle voltooiing van de transactie ontvangt u een bevestigingse-mail.
 
Rembours
Bij deze optie kunt u het factuurbedrag direct contant aan de postbezorger betalen bij levering van het pakket aan uw deur. Deze optie is alleen beschikbaar voor EU-landen.
Zorg er alstublieft voor dat u op het moment van de levering het exacte bedrag dat aangegeven staat in de bevestigings e-mail van de levering klaar hebt liggen, aangezien de koerier mogelijk geen wisselgeld heeft. Betaling met een cheque wordt niet geaccepteerd. Deze betaalmethode kost een aanvullende €9,90.
Sofort Online overschrijving
Een SOFORTBanking transactie is een directe overschrijving, waarbij de consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het internetbankieren. Het betalingsproces bij een transactie via SOFORTBanking vindt real-time plaats, waardoor de webwinkelier snel een bevestiging van de betaling ontvangt en de online bestelling kan verzenden.
Bancontact
Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.
 
Vooraf betalen
(met bankgiro)
Bij vooraf betalen ontvangt u een bevestigingse-mail met onze bankgegevens zodra u uw bestelling heeft doorgegeven. Zodra het uitstaande bestellingsbedrag is ontvangen, zal uw bestelling verzonden worden. Afhankelijk van uw bank en land kan het tot 3 werkdagen duren voordat we uw betaling hebben ontvangen. Wees u ervan bewust dat dit de leveringsperiode zal verlengen.
Zorg ervoor dat u het betalingskenmerk (bestellingsnummer) bijvoegt wanneer u de betaling maakt, aangezien dit uw betaling identificeert en vertraging voorkomt.

Even geduld...

Iemand heeft net een gekocht